Kayseri Şeker Fabrikası'ndan yaz okulu

Kayseri Şeker Fabrikası tarafından her yıl geleneksel hale getirilen 'Yaz Okulları' için kayıtlar başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 18:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çiftçi ve şirket personeli çocukları ile civar okullardan gelecek yüzlerce genç yetenek, yaz okullarında eğitim alıp yeteneklerini sergileyecek.

11 Haziran-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek yaz okulları boyunca, 8 ve 16 yaş arası çocuklara futbol, sportif faaliyetler, yarışma ve müsabaka bilinci, yeteneklerini geliştirebilme, sporcu ahlakı, futbolun ve sporun incelikleri gibi çeşitli konularda eğitim verilecek. Yaklaşık 40 gün sürecek 'Yaz Okulu' boyunca, başta çiftçi çocukları olmak üzere yüzlerce genç yetenek, sporu ve sportif faaliyetleri tanıyacak. Yaz okulları için başvurular ücretsiz olurken, geçtiğimiz yıl başvuran öğrenci sayısının bu yıl artması bekleniyor.

Çocukların beyin gelişimine katkıda bulunmak, pratik düşünmelerini sağlamak, yenilikçi yönlerini, karar verme yeteneklerini artırmak ve el becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen 'LEGO Yaz Okulları'nda çocuklar, hem hoşça vakit geçirebilecekler hem bilgi gelişimlerini hızlandırabilecekler. 6-10 yaş arası kız ve erkek çocukların katılabileceği 'LEGO Yaz Okulları' başvuruları, 15 Haziran tarihine kadar, Kayseri Şekerspor Köksal Demirok Tesisleri'ne yapılacak.

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, geleceğin teminatı çocukların küçük yaşlardan itibaren alacağı spor eğitimi ile sistemli ve planlı yaşamayı başarabilen sağlıklı bireyler olarak yetişmelerinin önemine dikkat çekti. Akay, ?Gençlerimizin spora olan ilgisini artırmak, yetenekli olduklarını onlara hissettirmek, yetenekli olanları keşfedip, onlara kulübümüz bünyesinde imkân vermek ve her şeyden önemlisi ahlaklı bireyler yetiştirmek için böyle bir aktiviteyi hazırlamış bulunuyoruz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber